Sat. Jun 22nd, 2024

Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania – Conform unui oficial SUA. Drona care a fost lovită de Rusia decolase din România și nu era înarmată

Rusii doboara drona Americana.

Rusii doboara drona Americana, Drona lovită de Rusia din Romania. Conform unui oficial militar american de rang înalt. Citat de New York Times, drona americană MQ-9, care a fost doborâtă în Marea Neagră. Drona a decolat de la o bază din România în cursul dimineții pentru o misiune de recunoaștere.

Drona, cunoscută sub numele de Reaper, poate transporta rachete Hellfire, dar această aeronavă era neînarmată și efectua operațiuni de supraveghere. La aproximativ 120 de kilometri sud-vest de Crimeea când a fost interceptată de două avioane rusești, a precizat oficialul!!

Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania. Conform oficial SUA, Drona MQ9 decolase din Românian Nato Secret Conspiratie INCEPE RAZBOIUL Stiri Expuse Romania stiri-expuse.ro
Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania. Conform oficial SUA, Drona MQ9 decolase din Românian Nato INCEPE RAZBOIUL?

Reaper, care zboară la o înălțime de aproximativ 7,6 kilometri! Are camere sofisticate și alți senzori care pot vedea în Crimeea controlată de Rusia, atunci când se află în spațiul aerian internațional – aceasta fiind o misiune obișnuită, a spus oficialul.

Ce s-a întâmplat cu drona americană. Avioanele de război rusești, mult mai rapide, au trecut în mod repetat. Autrecut în jurul Reaper-ului cu elice și au aruncat combustibil pe acesta, încercând probabil să îi murdărească camerele sau să îi strice senzorii. A declarat oficialul: Rusia loveste drona Americana.

Avariile produse de ruși au forțat comandamentul american să ia decizia de a o doborî în apele internaționale din Marea Neagră.

Episodul i-a uimit pe oficialii militari americani, care urmăreau toată scena în acel moment prin intermediul unei transmisii video. Transmisie realizată chiar din dronă, de la Baza Aeriană Ramstein din Germania.

Potrivit New York Times, oficiali americani de rang înalt sunt îngrijorați de mai multe luni de zile că un astfel de incident deasupra Mării Negre. Inclusiv o eroare de comunicare, ar putea duce la o confruntare militară. Se va face o investigatie profesionala cu investigatori profesionisti pentru a detecta situatia cum s-a ajuns aici.

Daună totală Rusia a negat că ar fi avut loc o coliziune, afirmând că propriile manevre ale dronei au cauzat prăbușirea acesteia.

Dacă se confirmă coliziunea, ar fi primul contact fizic cunoscut între armatele celor două națiuni, ca urmare a războiului din Ucraina.

Aeronava americană, o dronă de supraveghere MQ-9, efectua “operațiuni de rutină în spațiul aerian internațional.”

Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania. Conform oficial SUA, Drona MQ9 decolase din Românian Nato Posibil Razboi? Stiri-Expuse.ro
Drona MQ9
Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania. Conform oficial SUA, Drona MQ9 decolase din Românian Stiri Epxuse ro
Rusii doboara drona Americana Drona lovită de Rusia decolase din Romania. Conform oficial SUA, Drona MQ9 decolase din Românian

Mai multe Stiri – Externe PoliticaTehnologieSportJustitieEntertainment Vremea

Related Post