Sat. Jun 15th, 2024

CE SALARII AU, DE FAPT, MODELELE CARE LUCREAZĂ LA VICTORIA’S SECRET

By Redactie Feb7,2020

Modelele de la Victoria’s Secret au salarii colosale! Au devenit celebre în toată lumea prin frumusețea lor și prin corpurile perfect modelate, iar sacrificiile pe care le fac îngerașii celebrului brand sunt răsplătite pe măsură. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel sau Karlie Kloss au făcut averi impresionante de pe urma colaborării cu celebra casă americană. Nu oricine poate aspira totuși la strălucirea podiumurilor de modă. Există și reguli stricte: orice model Victoria’s Secret trebuie să aibă cel puțin 1.75 metri, iar talia nu trebuie să depășească 60 de centimetri.

Adriana Lima, cel mai scump ”îngeraș” Victoria’s Secret

În vârstă de 38 de ani, Adriana Lima conduce topul celor mai bine plătite modele de la Victoria’s Secret. Într-un singur an, aceasta a primit peste 10 milioane de dolari. Frumoasa braziliancă avea doar 17 ani atunci când a defilat pentru prima dată pentru brandul american. Primul contract a fost semnat în 1999 și astfel a devenit și cel mai longeviv model al acestei case. Fidelitatea sa a fost răsplătită din plin: Adriana Lima a strâns o avere de peste 60 de milioane de lire sterline. În noiembrie 2018, superbul model brazilian a defilat pentru ultima dată la Victoria’s Secret Fashion Show, după 20 de participări la acest eveniment.

adriana lima
Adriana Lima a plâns la ultima sa prezentare

Bineînțeles că modelele celebre, cum este și cazul Adrianei Lima, își măresc substanțial conturile bancare și datorită contractelor de publicitate pe care le semnează cu cele mai cunoscute branduri din lume. Alessandra Ambrosio și-a deschis și o linie de costume de baie, deși a câștigat anual peste 6 milioane de dolari din contractul cu Victoria’s Secret. În topul celor mai bine plătite modele ale casei americanse se află și Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Liu Wen. Pe an, acestea au salarii care depășesc 5 milioane de lire sterline.

Sursa: www.verdict.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *