Sat. Jun 15th, 2024

Cine erau cei 2 belgieni care se ascundeau în Timiş. “Pensionarul liniştit” cu un trecut de crime şi trafic de droguri

By Redactie Feb28,2020

Doi belgieni, soţ şi soţie, căutaţi internaţional pentru omor şi vătămare corporală din culpă şi consideraţi extrem de periculoşi, au fost prinşi lângă Timişoara.

Cei doi soţi belgieni, Georges Dufrasnes în vârstă de 64 şi Marleen Maho de 43 de ani, au venit în ţară de sărbători, cu rulota, şi au decis să rămână în curtea unui roman din Peciu Nou, o localitate aflată la câţiva kilometri de Timişoara.

Cei doi soţi erau căutaţi pentru omor și vătămare corporală gravă, după ce, în 2006, în timpul unei tranzacţii cu droguri, bărbatul l-ar fi împuşcat în cap pe un dealer.

Celor doi le-a plăcut atâta de mult în România, încât au decis să-şi cumpere un teren în zonă.Nu au dat de bănuit nicio secundă ca, dincolo de atitudinea relaxată şi prietenoasă, au un trecut violent.

„Erau foarte liniştiţi. În Belgia erau pensionari şi nevasta lucra la o firmă de curăţenie. Erau linistiţi, calmi, glumeţi, râdeau nu erau ceva… oameni normali! Şi acuma sunt surprins de ce aud”, spune proprietarul în curtea căruia şi-au pus rulota.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *