Sat. Jun 15th, 2024

Criminalul din Chitila a fost reţinut. Cine e bărbatul care şi-a ucis soţia, cu copiii în casă

By Redactie Feb8,2020

Un bărbat din localitatea ilfoveană Chitila a încălcat ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată şi a mers la domiciliul soţiei, pe care a înjunghiat-o mortal, după care a încercat să îşi ia viaţa. În tot acest timp, în altă cameră dormeau copiii lor, o fetiţă şi un băieţel de 3 şi 5 ani. 

“În cursul zilei de vineri, în jurul orelor 06:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat şi-a tăiat cu cuţitul soţia. În temeiul sesizării, Poliţiştii Oraşului Chitila şi Serviciul de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a declarat decesul victimei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, agresorul a fost depistat de poliţişti la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în Bucureşti.

“Bărbatul în cauză avea emis, din data de 18 decembrie 2019, de către Judecătoria Buftea, un ordin de protecţie”, precizează poliţiştii.

Sursa: www.realitatea.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *