Fri. Jun 14th, 2024

Fotbal: Karim Benzema ar putea pleca de la Real Madrid în această vară (presă)

By redactie May30,2023 #fotbal

2023-05-30 10:10

Atacantul francez Karim Benzema s-ar putea despărţi în această vară de clubul spaniol de fotbal Real Madrid, la care evoluează din 2009, informează mass-media spaniolă.

Potrivit site-ului Relevo, “incertidudinea a crescut vertiginos în ultimele ore” în privinţa viitorului lui Benzema pe Santiago Bernabeu, deşi situaţia părea clară în ultimele luni, după ce francezul a cucerit Balonul de Aur, în luna noiembrie, şi urma să fie activată opţiunea de prelungire cu un an a contractului său cu madrilenii, care expiră în iunie.

Însă, în acest moment, “nimeni de la Real Madrid nu îndrăzneşte să confirme continuitatea căpitanului în 2023-2024”, afirmă Relevo, în condiţiile în care pe adresa francezului a sosit ofertă exorbitantă din Arabia Saudită, în valoare de 200 de milioane de euro pe două sezoane, similară cu cea primită de Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr.

Pentru a suplini o posibilă plecare a lui Benzema, conducătorii clubului madrilen s-au orientat către internaţionalul spaniol Joselu, care a retrogradat recent în liga secundă cu Espanyol Barcelona.

Related Post