Sat. Jun 22nd, 2024

Gata, PSG e istorie! Detaliul care bate în cuie viitorul lui Leo Messi: unde se transferă din vară

By Redactie Apr4,2023

Contractul argentinianului cu PSG expiră în luna iunie a acestui an și sunt șanse extrem de mici ca Messi să-l prelungească. Parizienii vor să-i reducă salariul cu circa 30%, lucrul pe care campionul mondial nu e dispus să-l accepte.

E gata! Detaliul care „trădează” revenirea lui Messi la Barcelona

Dorit insistent de Al Hilal, care e gata să spargă banca pentru a-l aduce la Riyadh, Leo Messi este tot mai aproape să revină acasă, la Barcelona. Dacă în urmă cu câteva săptămâni șansele erau de 60%, potrivit jurnalistului Gerard Romero, astăzi pare aproape cert că argentinianul va reveni pe Camp Nou.

Ultimul detaliu care „trădează” intențiile lui Messi a fost dezvăluit de jurnalistul Xavi Espinosa și preluat de RAC1, cel mai popular post de radio din Catalonia. „Compania Technogym (lider mondial în aparate de fitness pentru acasă) a primit ieri o factură de 100.000 de euro pe numele Lionel Andrés Messi Cuccittini pentru instalarea unei săli de gimnastică într-o casă privată din Castelldefels”, a scris Espinosa, pe Twitter.

Acesta a adăugat că Technogym este, de ani de zile, furnizor al celor de la PSG și al componenților echipei din Ligue 1. De când a ajuns în Franța, Messi a colaborat cu această companie pentru a-și amenaja sala de sport din casa lui din Paris.

Întoarcerea lui Messi pe Camp Nou este anunțată și în Argentina. Jurnalista Veronica Brunati, de la FOX Sports, a dezvăluit că „totul indică faptul că Messi va reveni la Barcelona în vară, liber de contract”.

Unde va locui Messi la Barcelona și ce salariu îi pregătesc catalanii

În ultimele săptămâni, Leo Messi și-a pregătit de locuit casa din Castelldefels, o suburbie exclusivistă din Barcelona (VEZI GALERIE FOTO). Proprietatea argentinianului, evaluată la circa 6,1 milioane de euro, are mini teren de fotbal, piscină, sală de forță și locuri de joacă pentru cei trei copii ai familiei.

Pe lângă locuința de lux, Messi are inclusiv o afacere în Catalonia: hotelul MiM, situat în Sitges, un orășel la 35 de kilometri de Barcelona. Argentinianul a investit 29 de milioane de euro în stabilimentul situat la doar 100 de metri de plajă și unde prețul unei camere începe de la aproximativ 100 de euro pe noapte.

Messi este conștient de problemele financiare ale Barcelonei și va accepta un salariu mult diminuat față de cel pe care îl are la PSG. Potrivit presei din Spania, argentinianul ar putea încasa 10 milioane de euro anual, dar veniturile sale ar putea ajunge la 40 de milioane, din sponsorizări.

  • 18 goluri și 17 assist-uri a reușit Messi în acest sezon la PSG, în 33 de meciuri.
  • 672 de goluri a marcat argentinianul în 778 de partide la Barcelona.
  • 7 Baloane de Aur a cucerit Messi în carieră.

Related Post