Thu. Apr 18th, 2024

Ion Țiriac a răbufnit după ce a văzut decizia Simonei Halep: „Vai de mine și de mine. Rar m-a ascultat”

By Redactie Mar15,2024
Ion Țiriac a răbufnit după ce a văzut decizia Simonei HalepIon Țiriac a răbufnit după ce a văzut decizia Simonei Halep

„Eu nu cred că Halep a câștigat ceva. Cred că i s-a făcut dreptate!”, a fost prima reacție a lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac (84 de ani), fostul mare jucător de tenis și unul dintre sfătuitorii Simonei Halep, a vorbit despre situația acesteia, mai ales după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv, i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni! Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, când a fost suspendată provizoriu, iar acum se pregătește de turneul de la Miami.

Simona Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei”, a mai spus fostul jucător la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.RO.

„Mortul e mort. Au scăldat-o, au dres-o”

Țiriac consideră că „singura greșeală” a lui Halep a fost că aceasta și-ar fi protejat echipa, îndeosebi pe antrenorul Patrick Mouratoglou.

„Era o treabă simplă, te duceai cu toți avocații la echipă. Echipa a recunoscut după 6-8 luni, prea târziu. Mortul e mort. Au scăldat-o, au dres-o. Asta a fost singura greșeală pe care a făcut-o Halep: «De echipa mea nu se atinge nimeni». Echipa demonstra în acel moment că acel produs a fost încurcat. Cine sunt vinovații? Halep nu e! Mai mult decât atât, lumea spune că a fost pozitivă, dar din neglijență”, a adăugat Țiriac.

Țiriac nu e de acord cu decizia lui Halep: „Mizilic așa, zece milioane?!”

După declanșarea scandalului, Halep a intentat un proces în care solicită daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, compania canadiană care a realizat suplimentul nutritiv contaminat.

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?!”, a spus omul de afaceri.

Întrebat cât de mari trebuiau să fie despăgubirile, Țiriac a avut o singură reacție în platoul emisiunii: „Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!”.

Precizând: „Eu cunosc doar avocați buni în Statele Unite care costă între 1.200 și 1.500 de dolari pe oră. Adică dacă scrie o scrisoare ți-a luat o mie de dolari cel puțin”.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *