Tue. Apr 16th, 2024

Meghan ducesa de Sussex, revine pe Instagram pentru a tachina noi alimente, cărți de bucate, mărci de tacâmuri

Meghan, ducesa de SussexMeghan, ducesa de Sussex

Meghan, ducesa de Sussex, a revenit pe Instagram pentru a tachina un nou brand despre care înregistrările arată că ar putea conține gemuri, articole de uz casnic, cărți de bucate și tacâmuri.

Fosta actriță a părăsit Instagram când s-a logodit cu prințul Harry și, săptămâna trecută, a vorbit despre pericolele rețelelor sociale. Joi, un nou cont numit American Riviera Orchard a apărut pe Instagram, spunând că a fost creat de Meghan.

Contul neverificat a inclus fotografii ale unui logo și un link către un site web pentru a vă alătura unei liste de așteptare pentru a afla mai multe detalii.

Documentele depuse în februarie la Oficiul pentru Brevete și Mărci din S.U.A. au înregistrat numele American Riviera Orchard și au solicitat protecția mărcii comerciale pentru o varietate de bunuri și servicii. Acestea includ textile, tacâmuri, “jeleuri, gemuri; marmelade” și produse alimentare asortate.

De asemenea, a spus că marca ar putea oferi “servicii de cafea în natura veselei; servicii de ceai de natura veselei; articole de servire pentru servirea alimentelor și băuturilor; decantoare” și alte articole de îmbrăcăminte pentru băuturi.

Un mesaj către un reprezentant al ducesei nu a fost returnat imediat. Marca comercială a fost depusă sub o companie numită Mama Knows Best, despre care înregistrările din Delaware arată că a fost înregistrată în ianuarie.

“Riviera Americană” a fost o expresie înregistrată folosită pentru a promova turismul și călătoriile în zona Santa Barbara.

În timpul unui panel la festivalul South by Southwest săptămâna trecută, Meghan a vorbit la un panel alături de Katie Couric și Brooke Shields și a vorbit despre impactul negativ pe care social media l-a avut asupra tinerelor mame, inclusiv asupra ei. Ea a spus că a experimentat “agresiunea și abuzul” online când era însărcinată cu cei doi copii ai săi, precum și după ce s-au născut.

“Păstrez distanța față de ea chiar acum doar pentru propria mea bunăstare”, a spus ea. “Chiar îți înfășori capul în jurul motivului pentru care oamenii ar fi atât de plini de ură. Nu este catty. Este crud.”

Mai multe stiri extterne aici

“Riviera Americană” a fost o expresie înregistrată folosită pentru a promova turismul și călătoriile în zona Santa Barbara.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *