Tue. Jul 23rd, 2024

Google ar putea introduce functia de inregistrare apel

Aplicatia de apeluri de la Google ar putea sa iti ofere in curand optiunea de a inregistrare apel. Pe langa aceasta, se zvoneste si o functie care iti transcrie convorbirile. Aceste informatii vin din partea 9to5Google si XDA Developers care au luat cel mai nou APK si l-au decompilat pentru a umbla prin el. Aceasta versiune include codul care arata existenta acestei functii, alaturi de metode prin care ar putea sa fie integrata legal. In plus, alte linii de cod indica ca Google te-ar putea lasa sa transformi apelul in text, asemanator aplicatiei Recorder.

Problema care tine in loc aceasta lansare este de natura legala. Unele state din SUA necesita ca atat receptorul, cat si emitatorul sa fie de acord cu inregistrarea. Se pare ca Google incearca sa rezolve aceasta problema. Compania face asta printr-un avertisment care apare odata ce selectezi optiunea de inregistrare apel:

Cand folosesti functia de inregistrare apel esti responsabil cu respectarea legilor referitoare la inregistrari. Te rugam sa tii cont de faptul ca in unele state este nevoie de acordul ambelor tabere pentru a putea realiza o astfel de inregistrare.

Conform spuselor XDA Developers, aplicatia Phone va afisa un buton de inregistrare apel in timpul tuturor convorbirilor odata ce va fi implementata noua functie. Apasarea acestui buton va porni inregistrarea, iar odata cu aceasta va rula un avertisment vocal pentru ca ambii participanti la conversatie sa stie ca sunt live.

Daca functia de inregistrare apel poate fi utila pentru unii, majoritatea utilizatorilor se vor bucura de functia de transcript. Poate ca ai nevoie sa tii minte multe informatii din timpul unui interviu telefonic, sau al unei convorbiri cu seful la 8 dimineata cand abia te-ai trezit si nu prea ai chef sa gandesti. Ei bine, cu aceasta functie ai optiunea de a-ti folosi toata concentrarea spre a inventa o scuza pentru care inca dormi, in timp ce telefonul salveaza un text cu toate task-urile si injuraturile incasate ­čÖé

Sursa: www.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *