Fri. Jun 21st, 2024

Ioana Țiriac a anunțat că va da ”cea mai mare petrecere din istorie”! Singura condiție pusă de fiica miliardarului român

By Redactie Jan22,2022

În ciuda siguranței financiare pe care i-o asigură tatăl său, fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad se îngrijește de viitorul său și este studentă la Jurnalism și Economie în Miami. De pe balconul cu vedere la un golf superb, Ioana le-a transmis apropiaților săi că va organiza ”cea mai mare petrecere din istorie” dacă va fi notată cu 10 la unul dintre examene.

Ioana Țiriac a promis că va da ”cea mai mare petrecere din istorie” dacă va lua nota 10 la un examen

Dacă trec examenul la econometrie cu 10, voi găzdui cea mai mare petrecere din istorie”, a scris Ioana Țiriac, pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 23 de mii de oameni.

De sărbători, Ioana a fost așteptată de familie în țară cu un cadou de lux. Ion Alexandru Țiriac, fratele său a postat o fotografie cu un Mercedes AMG GT, care costă nu mai puțin de 350.000 de euro, cu mesajul: ”Crăciun fericit, dragă”, alături de eticheta numelui Ioanei.

Ioana Țiriac îi moștenește frumusețea mamei sale, Sophia Ayad, și spiritul de antreprenor la tatălui său. Aceasta a organizat un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă, iar banii, nu puțini, au fost donați către o fundație.

După ce a locuit la Monte Carlo alături de Sophia Ayad, Ioana a terminat Liceul American din București și acum s-a mutat în însoritul Miami.

Sursa: www.digisport.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *