Fri. Jun 21st, 2024

Tendinţele anului 2024 – de la Ron DeSantis la GTA VI

By redactie May30,2023

Anul 2024 pare să fie anul Floridei datorită candidaturii guvernatorului Floridei la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru potenţiala lansare a jocului GTA VI,ce va fi setat într-un oraş inspirat după Miami.

346 afișări

Imaginea articolului Tendinţele anului 2024 - de la Ron DeSantis la GTA VI

Imagine generată de AI (Midjourney)

#Tendinţele anului 2024  

Anul 2024 va fi un an decisiv pentru România şi pentru lume. Vor fi patru runde de alegeri în România şi omenirea va asista la schimbări majore pe plan internaţional, cultural, tehnologic şi social. Iată câteva dintre tendinţele care vor marca anul 2024.

#Florida #Ron DeSantis

Ron DeSantis este guvernatorul statului Florida şi un posibil candidat republican la preşedinţia SUA. Este un conservator care s-a opus restricţiilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19 şi un aliat al fostului preşedinte Donald Trump.

Trump, deşi este încă în topul sondajelor, este o figură perimată pentru conservatori, depăsită de tinereţea şi vigoarea lui Ron DeSantis.

Dacă va candida Ron DeSantis din partea republicanilor şi Donald Trump ca independent, Joe Biden ar trebui să câştige fluierând alegerile.

Dar dacă va candida doar guvernatorul Floridei, iar Trump va dispărea din peisaj, actualul preşedinte democrat ar putea întâmpina dificultăţi. 

#GTA VI #VICECITY #MIAMI 

Un motiv în plus pentru care Florida va fi o destinaţie ideală pentru vacanţe în 2024 – GTA VI. 

GTA VI este un joc video aşteptat cu nerăbdare de milioane de fani din întreaga lume. Este continuarea seriei Grand Theft Auto, una dintre cele mai populare şi profitabile francize din industria jocurilor video.  Producătorii au anunţat că GTA VI va avea  acţiunea plasată în Vice City, un oraş inspirat după Miami din Florida, în zilele noastre. Va avea doi protagonişti – o femeie şi un bărbat. Zvonurile indică că va fi lansat în 2024 sau în 2025 pentru consolele PlayStation 5 şi Xbox Series X/S, respectiv pe PC. Un anunţ este de aşteptat să fie făcut în acest interval, în cursul anului fiscal 2025, care va debuta din septembrie 2024. 

Related Post