Sun. Jun 16th, 2024

CEA MAI RECENTĂ ȚINUTĂ ALEASĂ DE MARGOT ROBBIE ESTE UN VIS MINIMALIST

By Redactie Feb3,2020
Stiri Expuse Online Breaking News Politica Sanatate Justitie Auto Sport Ultima Ora Se intampla Acum Alegeri Invingatoarea UE Armata America Russia Ziare
Stiri Expuse Online Breaking News Politica Sanatate Justitie Auto Sport Ultima Ora Se intampla Acum Alegeri Invingatoarea UE Armata America Russia Ziare

Minimalism-ul este un trend care vine și pleacă constant în lumea modei. Într-un sezon, podiumurile sunt pline de culori discrete și linii curate, iar în următorul, culorile neon și formele exagerate preiau controlul.

PE ACEEASI TEMACe haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

Totuși, stilul minimalist este extrem de elegant și niciodată nu va putea fi uitat. Cu piesele potrivite, o ținută extrem de cuminte va porni următorul trend. Ce star înțelege acest lucru? Margot Robbie.

Actrița, ce apare în luna viitoare în ‚Birds of Prey’, a fost surprinsă în Londra într-un look extrem de chic.

Ultima ținută aleasă de Margot Robbie este un vis minimalist

Această ținută extrem de bine studiată a pornit de la alegerea unui palton clasic pe care și-l poate permite oricine. Aceasta a ales un produs de la Mango, ce costă doar 230 de dolari, potrivit Vogue. Accesorizat cu o curea largă și fiind oversized, acesta este alegerea perfectă pentru a te încălzi iarna.

Următoarea piesă aleasă a fost una mai luxoasă, o rochie crem de la The Row. Ea și-a finisat look-ul prin pantofi semnați Pierre Hardy și o geantă Chanel, păstrând totul în aceeași paletă de culori.

Care este secretul? Este cazul clasic al unui look ‚less is more’, iar uneori cele mai bune ținute nu sunt cele care țipă, ci șoptesc.

Sursa: www.verdict.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *