Sun. Jun 16th, 2024

NAOMI CAMPBELL A POZAT NUD PENTRU NOUA CAMPANIE VIVIENNE WESTWOOD SS2020

By Redactie Jan30,2020

Celebrul designer de modă Vivienne Westwood a apelat la un model la fel de celebru pentru noua sa campanie de primăvară/vară 2020: Naomi Campbell. Naomi a pozat nud la 49 de ani, în prima sa campanie pentru Westwood.

Naomi Campbell a pozat nud pentru noua campanie Vivienne Westwood SS2020

Imaginile, în care apar și Andreas Kronthaler și designerul însuși, au fost realizate de Juergen Teller în Paris.

Campania este atipică, îndrăzneață, pe alocuri șocantă, în stilul caracterisic designerului englez. Hainele aduc aminte atât de piese iconice Vivienne Westwood, cât și de un aer modern, trendy, al zilelor noastre – regăsit mai ales în zona hainelor cu alură sport. Rochia roșie lungă evocă celebrul decolteu încorsetat cu drapaje, ale creatoarei de modă, iar pălăriile supradimensionate, dezordonate, ample, voluminoase, ne duc cu gândul la prezentările de modă ale brandului din anii 90.

Imaginile campaniei, realizate în Paris, pe un fundal grunge-urban, prezintă o colecție eclectică, cu elemente deopotrivă clasice, cât și moderne.

“Atunci când realizez haine, acestea au întotdeauna o poveste, iar când ele sunt pozate de cineva, am întotdeauna în minte acea poveste, pe care o urmăm” a declarat Vivienne Westwood.

Naomi Campbell pentru Vivienne Westwood Foto: Facebook
Naomi Campbell pentru Vivienne Westwood Foto: Facebook

La rândul său, Naomi s-a arătat foarte încântată de această colaborare, în premieră: ”Mi-a luat 33 de ani să fac o campanie pentru Westwood și sunt extrem de fericită să o pot face la vârsta de 49 de ani” a declarat manechinul.

Sursa: www.verdict.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *