Sun. Jun 16th, 2024

Cine erau cei 2 belgieni care se ascundeau în Timiş. “Pensionarul liniştit” cu un trecut de crime şi trafic de droguri

By Redactie Feb3,2020
Stiri Expuse Online Breaking News Politica Sanatate Justitie Auto Sport Ultima Ora Se intampla Acum Alegeri Invingatoarea UE Armata America Russia Ziare
Stiri Expuse Online Breaking News Politica Sanatate Justitie Auto Sport Ultima Ora Se intampla Acum Alegeri Invingatoarea UE Armata America Russia Ziare

Doi belgieni, soţ şi soţie, căutaţi internaţional pentru omor şi vătămare corporală din culpă şi consideraţi extrem de periculoşi, au fost prinşi lângă Timişoara.

Cei doi soţi belgieni, Georges Dufrasnes în vârstă de 64 şi Marleen Maho de 43 de ani, au venit în ţară de sărbători, cu rulota, şi au decis să rămână în curtea unui roman din Peciu Nou, o localitate aflată la câţiva kilometri de Timişoara.

Cei doi soţi erau căutaţi pentru omor și vătămare corporală gravă, după ce, în 2006, în timpul unei tranzacţii cu droguri, bărbatul l-ar fi împuşcat în cap pe un dealer.

Celor doi le-a plăcut atâta de mult în România, încât au decis să-şi cumpere un teren în zonă.Nu au dat de bănuit nicio secundă ca, dincolo de atitudinea relaxată şi prietenoasă, au un trecut violent.

„Erau foarte liniştiţi. În Belgia erau pensionari şi nevasta lucra la o firmă de curăţenie. Erau linistiţi, calmi, glumeţi, râdeau nu erau ceva… oameni normali! Şi acuma sunt surprins de ce aud”, spune proprietarul în curtea căruia şi-au pus rulota.
 

AURORA VOICILĂ, purtător de cuvânt IPJ TIMIŞ: “Două mandate europene de arestare preventivă emise de autorităţile belgiene, cu privire la un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 43 de ani, ambii cetăţeni belgieni cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind înarmaţi şi violenţi, asupra bărbatului fiind găsită în momentul reţinerii o armă de foc.

Potrivit presei belgiene, bărbatul făcea parte dintr-o vastă reţea de trafic de stupefiante, pe filiera Africa – Londra. În 2007, el a fost arestat pe aeroportul din Lyon, Franţa. Avea în valiza 7 kilograme de cocaină. După el au fost arestate încă 20 de persoane, unele rude între ele.

Presa belgiană relatează că în 2011, imediat după eliberarea din închisoare, bărbatul a aflat că soţia lui are un nou iubit şi a mers acasă la acesta ca să îi ceară socoteală. Dar a sfârşit împuşcat de individul cu care soţia lui avea o relaţie.

Acum, după ce toate formalităţile, cuplul va fi extrădat în Belgia pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *