Sat. Jun 22nd, 2024

Cum păcălea turiștii din Costinești un jucător de „alba-neagra”. Câștiga 450 de lei în 15 minute

By Redactie Aug24,2020 #Costinesti

Turiștii români au revenit în număr mare pe litoralul de la noi din țară, în urma restricțiilor impuse de pandemie, iar de acest lucru încearcă să profite și practicanții de alba neagra.

Un bărbat care păcălea turiștii la „alba-neagra” a fost prins de jandarmi la finalul săptămânii trecute în zona Faleza soarelui din Costinești, potrivit cugetliber.ro.

Potrivit Jandarmeriei, bărbatul de 51 de ani „învârtea pe o măsuță trei pahare metalice, iar în interiorul unuia dintre pahare era o biluță de burete”.

Astfel, el a reușit să câștige în doar 15 minute suma de 450 de lei. Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” a explicat cum își păcălea acesta „clienții”.

„Deschiderea este de 10 – 15 lei și turistul câștigă. Se trece la 50 de lei și, surpriză, iar câștigă. Când se ajunge la 100 de lei, cu siguranță va pierde. Din fericire, un tânăr de 29 de ani din Vâlcea și-a recuperat cu ajutorul jandarmilor «investiția» de 150 de lei în această «afacere». Mai trebuie adăugat că pe lângă cel de la masă, se mai află cel puțin doi «susținători». Unul se ocupă cu atmosfera și invită oamenii la joc și altul care se «postează» la mică distanță și dă alarma când în zonă își fac apariția echipajele de ordine publică. De obicei, se amplasează strategic, caută să aibă două căi de scăpare, pentru a putea să dispară cât mai repede”, a explicat Sorin Trancă, purtător de cuvânt al GMJ „Tomis”.

„Jandarmeria Constanța recomandă să evitați să vă lăsați atrași în astfel de jocuri de noroc neautorizate, care se desfășoară în plină stradă, sub pretextul unui fals câștig de bani”, au mai arătat reprezentanții unității.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *