Sat. Jun 22nd, 2024

Rednic e noul Lucescu! Primarul Mihai Chirica se folosește de numele ”Puriului” pentru a câștiga alegerile!

By Redactie Jan27,2020

Mircea Rednic este noul antrenor al celor de la Poli Iași, dar numirea sa în Copou a fost făcută pe alte considerente decât cele sportive. Conform surselor ProSport, primarul din Iași, Mihai Chirica, l-a adus pe ”Puriu” pentru a profita de notorietatea pe care acesta o are având în vedere că anul acesta sunt alegerile locale.

Chirica folosește aceeași strategie pe care o are și Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 din București. Edilul din Capitală s-a autointitulat părintele spiritual al noului Rapid și chiar a încercat să-l schimbe pe Daniel Pancu cu Mircea Lucescu, transmițând oamenilor din club: ”Nu am ce să fac pentru că trebuie să câștig alegerile!”. Mutarea nu a reușit, dar politicianul anunță în fiecare apariție publică că este bun prieten cu ”Il Luce” și că este alături de Rapid.

8.000 de euro pe lună câștigă Rednic la Poli Iași

Un episod similar s-a întâmplat și la Iași! Directorul sportiv Anton Heleșteanu ajunsese la un acord verbal cu Eugen Neagoe. ”Geană” avea semnale clare din partea FRF că va primi o dispensă să poată antrena a treia echipă în acest sezon, după Dinamo și Hermannstadt, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a avut la Dinamo, iar semnarea actelor era o chestiune de zile. Totul a picat însă după ce Mihai Chirica a oprit mutarea și l-a numit pe Mircea Rednic, acesta având un nume care vinde mult mai bine decât cel al lui Neagoe.

Mircea Rednic a anunțat în momentul în care a semnat cu Iași că nu dorește să investească în Copou, dar acesta a început deja să dea bani echipei, la fel cum o făcea și în perioada Dinamo. ProSport a scris despre faptul că antrenorul a împrumutat deja clubul cu 100.000 de euro.

Sursa: www.prosport.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *