Mon. May 20th, 2024

Simona Halep departe de terenul de tenis, Instituția care o ține în continuare de turneu

By Redactie Aug5,2023
Simona halep Stiri Expuse

Simona Halep continuă să spere la relansarea carierei sale, în ciuda procesului aparent interminabil pe care îl are în derulare cu Agenția Internațională a Integrității în Tenis. 

Abia după ce a publicat trei mesaje clare și răspicate, pe pagina sa de Instagram, la sfârșitul lunii mai, Simona Halep a fost audiată de tribunalul independent, Sports Resolutions, unde au apărut inclusiv reprezentanți ai Agenției Internaționale a Integrității în Tenis.

„Încă o dată, sunt devastată,” scria Simona Halep în finalul lunii mai, când ITIA a decis a treia amânare a audierii sale, fără să precizeze un motiv exact. 

Instituția care o ține în continuare pe Simona Halep departe de terenul de tenis este așteptată să ofere un prim verdict în cazul sportivei din țara noastră, decizie care ar fi trebuit să survină în termen de 15 zile lucrătoare trecute de la audierea din Marea Britanie. 

Simona Halep nu se lasă: continuă să se antreneze intens în sala de forță, în așteptarea verdictului

A trecut însă mai bine de o lună de la cele două zile de audieri, petrecute în intervalul 29-30 iunie, dar Simona Halep nu își pierde răbdarea. 

Jucătoarea de tenis din Constanța a postat pe Instagram o serie de videoclipuri filmate în sala de forță, în care se arată executând diverse exerciții de forță, de anduranță și de mobilitate, transmițând mesajul că depune eforturi serioase pentru a fi pregătită de o revenire în tenisul mondial. 


„Și dacă ar fi curată, o vor sancționa” Scenariul negru prevăzut de George Cosac în cazul Simonei Halep

Simona Halep (31 de ani, 56 WTA) apare pe lista preliminară a jucătoarelor înscrise la US Open, ultimul turneu de mare șlem al anului, fapt care nu s-a întâmplat în cazul celorlalte întreceri de mare șlem ale acestui an. 

Întrebat dacă acordă vreo șansă scenariului în care Simona Halep ar scăpa de suspendare și ar putea participa la Flushing Meadows, George Cosac a răspuns negativ, spunând: „Dacă mă întrebați pe mine, nu. Dacă e nevinovată, poate cere daune de milioane de euro, cât timp n-a jucat. 

Și dacă ar fi curată, o vor sancționa pentru că ar pierde ei toată imaginea. Îi vor da un minim de suspendare ca să își acopere ei situația creată,” a declarat George Cosac pentru PRO TV. 

Related Post