Sat. Jun 15th, 2024

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE VIDEO, duminică, ora 08:00, în direct la Digi Sport 2. Finala Melbourne Summer Set 1

By Redactie Jan8,2022

Meciul Simona Halep (20 WTA) – Veronika Kudermetova (31 WTA), finala turneului Melbourne Summer Set 1, se dispută duminică, nu mai devreme ora 08:00, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 2, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Simona Halep s-a calificat în ultimul act al primului turneu al anului datorită victoriei cu chinezoaica Qinwen Zheng, 6-3, 6-2. Veronika Kudermetova, în schimb, nu a jucat în semifinale, pentru că Naomi Osaka s-a retras din cauza unor probleme medicale.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE VIDEO, duminică, ora 08:00, în direct la Digi Sport 2

La Melbourne, Simona Halep a debutat cu un meci cu Destanee Aiava, câștigat în două seturi, 6-4, 6-2, după o oră și 20 de minute de tenis. O experiență similară a fost pentru româncă și în optimi, când a trecut de Gabriela Ruse, 6-2, 6-1.

În sferturi, însă, Simona Halep a avut o misiune complicată, dar a reușit, în cele din urmă, după mai bine de două ore și jumătate de joc, să treacă de Vijtorija Golubic, 6-2, 5-7, 6-4.

Veronika Kudermetov și-a început parcursul la Melbourne Summer Set 1 cu un meci cu Viktoria Kuzmova, câștigat după două seturi cu tiebreak, 7-6 (4), 7-6 (6), după două ore și un minut de tenis. În optimi, rusoaica a stat tot mai bine de două ore pe teren, pentru a trece de Madison Brengle, 6-0, 3-6, 7-5.

În sferturi, Veronika Kudermetova a întâlnit-o pe Anastasia Potapova, pe care a învins-o, după o oră și 52 de minute, scor 6-2, 4-6, 6-0.

Simona Halep, procentaj 100% la victorii în meciurile cu Veronika Kudermetova

Finala de la Melbourne Summer Set 1 va consemna a treia întâlnire directă la simplu dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, iar sportiva din România le-a câștigat pe primele două.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Sursa: www.digisport.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *