Sat. Jun 22nd, 2024

GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS

By Redactie Oct19,2023
GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie
GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie

GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT REALIZATE IN ULTIMA ZI.

O analiză actualizată a imaginilor prin satelit arată zonele din Gaza care au fost semnificativ deteriorate în primele 11 zile ale loviturilor aeriene de represalii ale Israelului.

loviturile aeriene au lovit în mare parte Beit Hanoun și regiunile apropiate de Rimal și Al Jadidah.

În ultimele zile, nordul Gaza a continuat să primească majoritatea atacurilor, deoarece loviturile aeriene au lovit în mare parte Beit Hanoun și regiunile apropiate de Rimal și Al Jadidah.

Loviturile au cauzat și mai multe daune taberelor de refugiați Shati și Jabaliya, care au fost lovite anterior în primele zile ale războiului. Majoritatea daunelor sunt concentrate în nordul Gaza.

GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie
GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie

Drumului Salah Al-Din,o ruta folosita pentru a scăpa în sud

Zonele de-a lungul drumului Salah Al-Din, una dintre cele două rute majore folosite de gazani pentru a scăpa în partea de sud a teritoriului, au fost, de asemenea, semnificativ deteriorate.

Zeci de civili au fost uciși de loviturile aeriene în timp ce încercau să fugă spre sud, conform Ministerului de Interne din Gaza.

” Afla mai multe si despre: Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua? CLICK AICI “

1,1 milioane de civili în nordul Gaza obligati să evacueze spre sud

Vineri, oficialii israelieni au avertizat 1,1 milioane de civili care trăiesc în nordul Gaza să evacueze spre sud pentru propria lor siguranță, chiar dacă forțele israeliene au intensificat bombardamentele în orașele sudice Khan Younis și Rafah.

De asemenea, zonele Abasan al-Kabira și Khuza’a au fost deteriorate, împreună cu părți din taberele de refugiați Nuseirat, Bureij și Rafah.

GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie
GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie

loviturile aeriene au vizat centrele de comandă, operatorii și ascunzătorile Hamas

Armata israeliană a declarat că loviturile sale aeriene au vizat centrele de comandă, operatorii și ascunzătorile care aparțin Hamas, inclusiv “ținte teroriste” din Khan Younis și Rafah.

De asemenea, sudul Gaza a suferit daune extinse. Condițiile de trai s-au deteriorat rapid în sudul Gaza pe măsură ce hrana, apa curată și alte provizii esențiale scad.

“Mai multe informatii despre Egiptul care deschide granita cu gaza Click Aici

Egiptul va permite 20 de camioane anunta Biden

Miercuri, președintele Biden a anunțat că Egiptul va permite 20 de camioane cu ajutoare umanitare în Gaza ca test pentru a vedea dacă poate începe un flux mai susținut.

SPITALUL DISTRUS AHLI ARAB GAZA

Analiza nu arată încă daunele campusului spitalului Ahli Arab din orașul Gaza, unde sute de oameni au fost uciși într-o explozie marți seara, pe care oficialii israelieni și luptătorii palestinieni și-au dat vina reciproc.

Amploarea exploziei de la spitalul Ahli Arab

Consecințele exploziei de la spitalul din Gaza Lumina zilei de miercuri a arătat amploarea exploziei de la spitalul Ahli Arab, chiar dacă cauza exactă a rămas în dispută.

În ultima săptămână, sute de familii care fugeau de atacurile aeriene au căutat adăpost pe campusul spitalului. Fotografiile și videoclipurile au arătat amploarea unora dintre daune.

Crater creat dupa explozie si impact

Un mic crater de impact, cauzat de muniția care a lovit zona, era vizibil aproape de parcare. Daunele puteau fi văzute pe unele dintre clădirile și structurile înconjurătoare: țiglele acoperișului unei biserici au fost suflate, un port pentru ambulanțe și o clădire.

Vehicule în parcare distruse si arse

Ferestrele dintr-o clădire care găzduiește un centru de diagnostic pentru cancer au fost sparte.

Imaginile au arătat și mai mult de o duzină de vehicule în parcare care erau arse, răsturnate sau altfel deteriorate. Părți ale parcării erau carbonizate, iar gardul a fost distrus.

Spitalul a fost lovit și pe 14 octombrie

Spitalul a fost lovit și pe 14 octombrie, ceea ce a deteriorat centrul de diagnostic și a rănit patru membri ai personalului. Video și imagini revizuite de The Times indică faptul că majoritatea daunelor prezentate aici au fost probabil cauzate de explozia de marți.

Citeste mai multe si despre :Adevarul Spitalul Baptist Gaza Al-Ahli pe 17 octombrie Ce s-a intamplat?

2 ore inainte de explozie curtea era plina de oameni

Cu două ore înainte de explozie, curtea era plină de oameni care cântau pentru pace și copii care se jucau, a declarat Hosam Naoum, arhiepiscopul anglican din Ierusalim, reporterilor miercuri.

GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie
GAZA DISTRUSA IMAGINI SATELIT GPS octombrie

Mai multe detalii pe The New York Time.

“Citeste si despre NOKIA FACE CONCEDIERI Si Restructurari Click Aici

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *