Mon. May 20th, 2024
Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice
Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice

Subvenții Taiate pentru fotovoltaice, mașini electrice!, dar și mașini noi, în general – Ecotichetul Taiat! Braking News!.

Ecotichetul Taiat pentru maşini electrice!

Ecotichetul pentru maşini electrice scade de la 11 mii de euro, la puțin peste 2.000 de euro, prima pentru programul Rabla se reduce la jumătate, la fel și pentru instalarea de centrale fotovoltaice.

Proiectul de ordonanță de urgență publicat astăzi prevede reducerea valorii etichetelor acordate în cadrul Programului Rabla, Rabla plus și Casa Verde.

Guvernul Taie Subvențiile Pentru Fotovoltaice – Surpriza oferita de Guvernul Romaniei!!!

Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020 – 2024

Astfel, ”în anul 2024, cuantumul primei de casare acordate prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020 – 2024 este în sumă de maxim 3.500 lei pentru achiziţionarea unei motociclete noi sau a unui autovehicul nou în schimbul casării unui autovehicul uzat, respectiv 5.000 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate”.

Totodată, prima de casare se acordă numai în cazul în care beneficiarul deține în proprietate autovehicolul uzat pentru o perioadă mai mare de trei ani.

Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice
Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice

Programul Casa Verde Fotovoltaice.

Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice

Programul Casa Verde Fotovoltaice – Statul reduce finanțarea care se acordă prin Programul Casa Verde Fotovoltaice, la de 10.000 lei per solicitant. În prezent, finanțarea acordată prin programul Casa Verde Fotovoltaice este de 20.000 lei per solicitant.

În ceea ce privește autoturismele electrice, ”cuantumul ecotichetului acordat prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020 – 2024 este în sumă maximă de 10.000 lei”. Până acum, statul acorda un ecobonus de 54 de mii lei la achiziția unui autovehicul electric, și de până la 26 de mii de lei la achiziția unui autoturism Plug-in Hybrid (PHEV).

mai multe stiri pe Stiri Expuse Romania

În anul 2024, finanțarea care se acordă prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională este în sumă de 10.000 lei/ solicitant” prevede OUG publicat azi.

Guvernul Romaniei reduce drastic valoarea tichetelor din programele Rabla și subvențiile pentru panouri fotovoltaice

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/economie/guvernul-reduce-drastic-valoarea-tichetelor-din-programele-rabla-si-subventiile-pentru-panouri-fotovoltaice-2613349

Guvernul reduce drastic valoarea tichetelor – programele Rabla și subvențiile pentru panouri fotovoltaice!!

Guvernul scade la jumătate finanțarea pentru fotovoltaice!!!

Conform „ordonanței trenuleț” publicate de Ministerul Finanțelor. Cea mai mare scădere este pentru programul Rabla Plus, unde subvenția scade de la 10.000 de euro la 2.000 de euro doar.

ULTIMILE NOUTATI !!!! Guvernul Taie Subvențiile Fotovoltaice!!

Subvenții Taiate pentru fotovoltaice, mașini electrice!, dar și mașini noi, în general – Ecotichetul Taiat! Braking News!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *