Tue. Jul 23rd, 2024

Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group, a confirmat ca evenimentul din saptamana viitoare va avea loc, in ciuda faptului ca firma thailandeza a depus o cerere de faliment.

Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group
Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group

Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group Cerere De faliment

Compania de distributie media, care a cumparat Organizatia Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari in 2022, a anuntat joi ca a depus o petitie pentru “reabilitarea afacerii” care a fost acceptata de catre tribunalul de faliment din Thailanda.

Compania a exprimat incredere ca noile sale aranjamente financiare vor “sprijini toate operatiunile.

Intr-o declaratie publicata pe site-ul sau web, JKN a declarat ca oferirea unei “experiente de top” fanilor Miss Universe “va ramane o prioritate de top” inaintea finalei de sambata viitoare. Compania a exprimat incredere ca noile sale aranjamente financiare vor “sprijini toate operatiunile de afaceri ale companiei, inclusiv Miss Universe”.

Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group
Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group

Anne Jakkaphong Jakrajutatip, un aparator al drepturilor transgender.

Condusa de Anne Jakkaphong Jakrajutatip, un aparator al drepturilor transgender si vedeta a versiunilor thailandeze ale emisiunilor de realitate precum “Project Runway”, JKN a declarat anul trecut ca intentioneaza sa creasca Organizatia Miss Universe prin extinderea in Asia si lansarea de produse de marca.

Au folosit depunerile de faliment ca instrument pentru a scapa de datori.

Declararea falimentului nu inseamna neaparat ca o companie este pe cale sa iasa din afaceri. Multe companii majore au folosit depunerile de faliment ca instrument pentru a scapa de datorii si costuri pe care nu le mai pot suporta.

A ratat termenul de rambursare a imprumutului de aproximativ 12 milioane de dolari.

JKN, care a strans bani prin obligatiuni pentru a cumpara Miss Universe, a ratat termenul de rambursare a imprumutului de aproximativ 12 milioane de dolari care trebuia platit la 1 septembrie. In depunerea sa, compania a declarat ca intentioneaza sa restructureze datoria si sa prelungeasca perioada de rambursare pentru a depasi ceea ce a numit o “problema de lichiditate”.

Inflatia ridicata, au facut dificila refinantarea datoriei firmei.

Intr-o conferinta de presa, Jakkaphong a declarat ca conditiile pietei, inclusiv inflatia ridicata, au facut dificila refinantarea datoriei firmei.

Jakkaphong, care a fost deschisă în legătură cu experiențele sale ca femeie trans, a preluat Miss Universe – unul dintre cele mai urmărite concursuri de frumusețe din lume – în timp ce se confrunta cu cereri tot mai mari pentru o mai mare diversitate și incluziune.

Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group
Proprietarul Miss Universe, JKN Global Group

Pentru prima dată două femei trans: Marina Machete, o însoțitoare de zbor în vârstă de 23 de ani si Rikkie Kollé?.

Concursul din acest an va prezenta pentru prima dată două femei trans: Marina Machete, o însoțitoare de zbor în vârstă de 23 de ani care a fost încoronată Miss Portugal luna trecută, și Rikkie Kollé, care a devenit prima câștigătoare transgender a Miss Netherlands în iulie.

Suntem aici pentru a sărbători femeile, punct!.

“Femeile trans sunt femei, punct.”, a declarat Organizația Miss Universe CNN-ul luna trecută, după încoronarea Miss Portugal. “Suntem aici pentru a sărbători femeile, punct. Acest lucru este adevărat de mai bine de un deceniu, și suntem mândri că am făcut această schimbare foarte devreme, în comparație cu alte programe.”

mai multe despre Miss France 2024

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *