Sat. Jun 22nd, 2024

Oana Radu, declarații șocante despre iubitul ei mort: ”Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”

By Redactie Jan29,2020

După ce și-a refăcut viața alături de antrenorul ei de fitness, cântăreața Oana Radu a făcut declarații șocante despre fostul ei iubit, care a murit în chinuri groaznice după ce un bolnav mintal i-a dat foc de viu!

Oana Radu spune că a ieșit din relația cu Alin cu datorii imense

Cântăreața a făcut declarații șocante la o emisiune de televiziune unde a fost invitată. Artista a spus că Alin, fostul ei iubit, nu i-a fost tocmai fidel și, mai mult, a rămas și cu datorii foarte mari, după moartea acestuia!

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început.

Artista spune că Alin nu i-a fost tocmai fidel

Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a declarat Oana Radu într-o emisiune TV.

Alin a murit în chinuri groaznice, după ce un vecin de-al său, cunoscut cu probleme psihiatrice, l-a stropit cu benzină apoi i-a dat foc. Tânărul a fost internat de urgență, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

Sursa: www.stirimondene.fanatik.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *