Sat. Jun 22nd, 2024
Rashmika Mandanna deepfake video
Rashmika Mandanna deepfake video

Rashmika Mandanna deepfake

Rashmika Mandanna cere acțiune împotriva unui videoclip “înfricoșător” deepfake.

Actrița indiană Rashmika Mandanna a numit un videoclip deepfake cu ea, care a devenit viral pe rețelele sociale, “extrem de înfricoșător”.

Fața doamnei Mandanna a fost transformată pe un videoclip Instagram postat de o femeie britanică-indiană numită Zara Patel.

Deepfake o formă mai “dăunătoare de dezinformare”.

Ministrul indian al tehnologiei informației a numit astfel de videoclipuri deepfake o formă mai “dăunătoare de dezinformare”.

Actrița în vârstă de 27 de ani a lucrat în mare parte în filme Telugu și Kannada și a câștigat mai multe premii pentru rolurile sale.

Ea va fi următoarea văzută cu actorul Ranbir Kapoor în filmul Bollywood Animal, care urmează să fie lansat pe 1 decembrie.

Videoclipul viral care arată doamna Mandanna a fost un deepfake.

Abhishek Kumar, un jurnalist care lucrează cu platforma de verificare a faptelor Alt News, a raportat pentru prima dată că videoclipul viral care arată doamna Mandanna a fost un deepfake.

Domnul Kumar a postat videoclipul original pe X (fostul Twitter). A subliniat că videoclipul fals arată fața doamnei Mandanna înlocuind-o pe doamna Patel în timp ce intră într-un lift.

“Din punctul de vedere al unui deepfake, videoclipul viral este suficient de perfect pentru ca utilizatorii obișnuiți de social media să cadă în capcană”, a scris domnul Kumar. El a cerut, de asemenea, un cadru legal pentru a aborda astfel de cazuri în viitor.

Rashmika Mandanna deepfake video
Rashmika Mandanna deepfake video

“un caz puternic pentru acțiune legală”.

Veteranul actor Bollywood Amitabh Bachchan, care a jucat alături de doamna Mandanna într-un film anul trecut, a distribuit postarea și a spus că există “un caz puternic pentru acțiune legală”.

Într-o declarație pe X, doamna Mandanna a spus că un astfel de incident este înfricoșător “nu numai pentru mine, ci și pentru fiecare dintre noi care astăzi este vulnerabil la atât de mult rău din cauza modului în care tehnologia este folosită în mod greșit”.

“Dacă mi s-ar fi întâmplat asta când eram la școală sau la colegiu, sincer nu-mi pot imagina cum aș fi putut să mă descurc”, a scris ea.

Actrița a spus că este recunoscătoare pentru sprijinul familiei

Actrița a spus că este recunoscătoare pentru sprijinul familiei și prietenilor ei și a cerut ca problema să fie abordată cu urgență “înainte ca mai mulți dintre noi să fie afectați de astfel de furturi de identitate”.

mai multe informatii pe :BBC – citeste si despre educatie si informastii

VIDEO DEEPFAKE AICI

Rashmika Mandanna deepfake video
Rashmika Mandanna deepfake video
Rashmika Mandanna deepfake video
Rashmika Mandanna deepfake video

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *