Tue. Jul 23rd, 2024

Timiş: Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în clădirea Primăriei Pietroasa

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la clădirea primăriei din localitatea Pietroasa, focul afectând o încăpere şi acoperişul anexei unde se afla centrala termică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, un echipaj SMURD, două autospeciale de serviciu şi 17 pompieri.

“Incendiul se manifesta violent la acoperişul primăriei pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi şi la o încăpere din cadrul acesteia, precum şi la acoperişul anexei unde se aflau centrala termica şi magazia de lemne. Au fost evacuate parţial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente”, a afirmat Elena Megherea.

Incendiul a fost lichidat, iar acum se intervine pentru înlăturarea efectelor negative şi pentru stabilirea cauzei probabile care a declanşat focul. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. 

Sursa: www.agerpres.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *